tisdag 13 december 2011

Ugly Sweater & Loveland

Denna helgen hände faktiskt en del! mot va det brukar göraa! Fredag kväll kollade vi på en ny komedi som heter New Years Eve, masssa kändisar och jag skrattade så ja nästan kissa i trosan ibland! Se den är min tips!

Lördag kom tjejorna hit och vi åkte härifrån samlat till Second hand affärer för att hitta så ful tröja som möjligt! För på kvälle skulle vi på Ugly Sweater Party, Helt seriöst så har dom så många fula! Men inte tillräckligt gräsliga! Anywho, vi åkte och käka, sen hem och vila, Hanna kom och hämta upp mig och vi åkte till Anna där hon och Linda hängde och gjorde sig iordning. Väl framme vid festen visar det sig att de va inte vilken ful tröja som helst utan fula jultröjor, de sa dom INTE till oss.. Sen drog vi ut och vem träffar inte jag & Hanna om inte hälften av AVS - laget! = Avalanche Hockey team!! Där Gabriel Landeskog spelar, svensk liten pojk på 19 år som alla kallar nya Foppa här borta! Stolt är jag so har kort!

Är det jul på ingång?
AAAAH han ser ju bra ut ändå för att vara 19.......
Men jag vet inte om söndagen kanske kan slå detta ändå, HELDAG med min finska flicka Hanna! Hon är underbar! Vid halv 8 PÅ MORGONEN (5 timmars sömn) knackar hanna på dörren och det var dags att bege sig mot Klippiga bergen! På vägen stannade vi för att hyra utrustning för dagen, runt 11 var vi nog framme i Loveland (tog oss ett tag upp för vi va trötta!) Körde galet i backarna till kl 3 då var vi helt slut! Kom hem hit igen och vila, duscha och ner tilll Downtown för middag på ett supergött ställe! Blev en söndags-öl också! ALDRIG fel! Vi bestämde att de skulle bli tradition, ah jo tjena, jag åker snart :/ Hade en fantastisk dag iaf!



Hoppas eran helg va underbar också!
XOXO
-A

1 kommentar:

Mamma sa...

I love your weekend!!!