torsdag 14 juli 2011

Imorgon blir en tuff dag!

Tiden går ibland alldeles för fort! Imorgon åker mamma&pappa hem.... REDAN?! Ångesten börjar smyga sig fram! Vi har haft härliga dagar tillsammans! Och nu är det slut... Ett halvår har gått sen jag lämnade sverige o säkerheten hemma! Ett halvår är även kvar, så jag antar att jag klarar det om jag nu har klarat 6mån utan mina kära päron förut!












But it's gonna be tough!

I LOVE YOU!!
XOXO
-A

5 kommentarer:

Pappsen sa...

Det löser du!!! Har vart underbart att träffa dig och framför allt se dig "jobba" med Riley och egentligen hela fam Ruger! ( fam 2 om man nu kan ha det?) och det är en stolt pappa som lämnar kvar sin dotter i 6 mån till, minst?

Pussar och kramar i massor, nu blir det mat nånstans, kommer inte ihåg vad det hette, nåt med bakelse va?

Pappsen

Anonym sa...

Tänker på dig;-)!!!
Puss å kram från faster...

Anonym sa...

Åhh, jobbigt men du klarar det. Tänk på mamma och pappa som ska lämna sitt älskade barn - dig, underbara Amanda. Ni fixar det tillsammans. Dom e med dig och du med dom även när ni inte är tillsammans - Forever.
Kramis

Anonym sa...

Anonym som sa Åhh jobbigtmen du klara det.....- det var jag/Ami

Mamma sa...

Det var jobbigt att lämna dig på flygplatsen! Jag grät en bra stund, men ville inte visa något då du skulle köra tillbaka igen!! Men nu planerar vi framåt... Nästa 6mån period. Jag älskar dig och har aldrig varit så stolt över dig som jag är idag!!! Puss /mamma