onsdag 26 januari 2011

- No gas, no meeting.

Idag har vart en vanlig jobbdag, haft playdate och dansat.. trodde dock att jag skulle kunna tankat bilen idag med Ashley, men hon verkade glömma det så jag är kind of stuck here ikväll, skulle träffat en svensk tjej, men får bli en annan gång, va dock sugen på att komma ut en sväng, bara vart inne i huset idag.. tråkigt när de blir så.. men jag klagar inte!

XOXO
-A

4 kommentarer:

mamma sa...

Hejsan hej! Du får väl försöka komma ut ur huset och gå. Jag och Lotta gick en sväng i det kalla/mörka Sverige igår. Vi ska gå oss iform till 28 maj you know! Pussiljumsken.../mamma

Mia sa...

Hejsan hoppsan!
Du har ju det gratisa gymet helt nästa dörr....kan ju inte bli bättre. Sa vi inte "powerwalk" runt kvarteret, gymet och sen "powerwalk" runt kvarteret igen...?! Så har du kommit ut ur huset, gjort nåt OCH kommit i form! Kan ju inte bli bättre. puss på dig

Pappsen sa...

Tjingeling!

Kan väl vara skönt att bara koppla av, det var du ju bra på när du var hemma i Svedala ju :-)

Eller som mamma & Mia säger, en liten promenix för att säkerhetsställa kvarteret!!!

Kram Pappsen

Anonym sa...

hallå tjejen,
vi är väl inte dom mest flitiga användarna av detta media, men vi försöker läsa det mesta. Uppdatering mormor; allt löper på, behandlingar/kontroller, efter läkarbesök i veckan var beskedet att behandlingarna har förbättrat läget sakta men säkert. Det är fortfarande lång väg att gå men allt är under kontroll och mormor mår ok, så vi kör på.
Uppdatering Gösta; nytt besök nästa helg och om veterinärbesiktning mm är ok så blir det hämtning i mitten mars, tror jag.
Även om vi inte svarar varje dag försöker vi som sagt läsa bloggen, kanske vi får bli lite bättre att lämna comments. Det verkar ju som du trivs och det är ju väldigt skönt. Självklart kommer sekunder !! av andra känslor men det gör det ju var man än är eller vad man än gör. Bra att du håller humör & känslor på topp. hade gärna tagit den chansen som du gjort om det hade funnits möjlighet när jag var i din ålder, jaja kanske inte som aupair, men till Denver på något sätt.

Ha det, vi hörs

Morfar & Mormor